1 Temmuz 2011

Copa América'da Dikkatle İzlenmesi Gereken 10 İsim

Copa América'nın başlamasına saatler kala messi,Forlan,robinho ve suarez gibi yıldızlar hariç turnuva'da dikkatle izlenmesi gereken 10 ismin derlemesi .

Edinson Cavani (Uruguay) 
Listemizin ilk sırasında ki isim 24 yaşında bir uruguaylı Cavani ! . Napoli ile geçtiğimiz sezon harika bir performans sergileyen cavani gücü,hızı , öldürücü son vuruşları ve olağanüstü kullandığı ayaklarıyla turnuva'da dikkatle izlenmesi gereken isimlerden biri . Uruguay'ın ileri uçta forlan,suarez ve Cavani ile oluşturduğu 3lüyü ise izlemeyi bütün futbol severler merakla bekliyor .
Javier Pastore (Arjantin)
Lakabı lakabı ''kaká argentino" olan Pastore Arjantin'in turnuva'da kilit oyuncularından biri olacaktır .Müthiş oyun zekası ve harika saha görüşü ile turnuvaya damga vurması bekleniyor ki beklememek hata olur . 
Lucas Barrios (Paraguay)
Sırada ki isim ise Arjantin doğumlu fakat Paraguay Milli takımında oynayan Barrios . 1.92'lik dev boyunun uzunluğuna rağmen inanılmaz derece de süratli ve çevik . Geçtiğimiz sezon Dortmund'un şampiyonluk yarışında en önemli isimleriden biri olan Barrios'un turnuva'daki performansının dört gözle bekliyoruz .
 Arturo Vidal (Şili)
 Şili'nin yeni jenerasyonda yetişmiş en yetenekli futbolcularından biri olan Vidal tam bir box to box orta saha oyuncusu . Çok iyi bir pasör aynı zamanda çok iyi bir kesici .Turnuva'da sergileyeceği performansla büyük takımlara gitmesi muhtemel .
 Neymar (Brezilya)
Dikkat edilmesi gereken oyuncular arasında adı en çok yazılıp çizilen oyuncu kesinlikle neymardır şüphesiz. Kıvrak ve zarif bilek hareketleri harika top tekniği ile Brezilya'nın turnuva'daki kilit ismi olacaktır . Brezilya basınına göre o 'the next Ronaldinho'.
 Radamel Falcao (Colombia)
O bir gol makinesi . Porto ile harika bir sezonu geride bırakan Falcao Avrupa liginde attığı 17 gol ile rekoru kırmıştı . Bu performansıyla büyük takımların transfer listesine giren Falcao turnuvada ki performansı merakla beklenen oyuncuların en başında geliyor .
 Tomás Rincón (Venezuela)
 Sırada ki genç ise Venezuela'lı Rincon . Almanya'nın hamburg takımında oynayan genç yetenek turnuva'da gözlerin üzerinde olacağı başka bir isim .Orta sahanın ortası ve Defansif ortasaha bölgesinde oynayan rincon . Yeteneklerinin farkında ve bunları sahaya yansıtmaktan çekinmiyor
Thiago Silva (Brezilya)  
Brezilya defansının turnuva'da bel kemiği olacak isim şüphesiz Silvadır . Stoper olmasına rağmen ayaklarına oldukça hakim olan silva Milan'da çok iyi bir sezon geçirdi ve turnuva'ya çok iyi bir şekilde geldi . 
 Michael Arroyo (Ekvator)  
 Ekvator'un Valencia ile birlikte turnuva'da en büyük kozu olacak bu kesin 24 yaşında ki oyuncu oldukça atletik,süratli ve müthiş bir top tekniğine sahip turnuvadan sonra büyük takımlara giderse kimse şaşırmaz herhalde . 
 Alexis Sánchez (Şili) 
Listenin son ismi ise bir şili'li Alexis Sanchez . Geçtiğimiz sene udinese ile harikalar yaratan Sanchez bu performansıyla büyük klüplerin transfer listesine girmişti . Fakat transferi gerçekleşemedi . Sanchez'in Müthiş hızı akıl almaz yeteneği ile birleştiği zaman onu durdurmak neredeyse imkansız . Şili  Vidal ve Sanchez önderliğinde turnuva'ya zevk katacaktır.

Copa América Takımların Değerleri ;

Not:Liste sıralama yapılmadan rast gele yapılmıştır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...