28 Haziran 2011

Okan Derici Galatasaray'da !

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Okan Derici ile 3 yıllığına prensip anlaşmasına varmıştır.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif AŞ


Kap'a yapılan Bildiri
Okan Derici'ye, 2011-2012 sezonunda 150.000 EUR sabit transfer ücreti ve aylık 8.000 EUR ücret, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında sırasıyla aylık 10.000 EUR ve 12.000 EUR ücret ödenecektir.
Takımımızn belki de şuan da bu durumda bulunmasının en önemli faktörü yetenekli ve karakterli Türk futbolculara sahip olamayışındandı . Bunu sadece ben değil futbolu takip eden içinde olan herkes anlayabilir .  Bu kapsamda Türkiye'nin alt yapı lokomotifi olan takım alt yapısından A takıma oyuncu monte edemiyor bu da yetmiyormuş gibi alt yapıda ki oyuncuları sudan ucuz bedellere bank asya ve STSL takımlarına kaptırıyoruz. Hal böyle olunca rota okan'a çevrildi ..
16 Nisan 1993 Almanya doğumlu genç yetenek sırasıyla Eintracht Lollar, TSG Wieseck ve E. Frankurt U17 ve son durağı Galatasarayımız oldu  . Almanya basını tarafından oyun stili Mesut Özil'e benzetilen genç solak bizim için gerçekten çok büyük bir kazanç . Asıl mevkisi forvet olmasına rağmen golcü değil asist özelliklerini daha çok öne çıkaran okan için Football Manager tabiriyle "Trequesta" yani 10 numara desek daha doğru bir tabir olur .  Okan'ın ise daha önce özel bir kuruluş'a verdiği röportaj'da örnek aldığı oyuncunun Futbol duruşuyla Hakan Şükür Futbol stliyle Arda turan ve Mesut Özil olduğunu hatırlatmakta fayda var . Okan gerçekten çok iyi bir kumaş'a sahip onu kral da yapmak bizim elimiz de rezil de yapmak bizim elimizde .  
Umarım uzun yıllar takımıza hizmet verir ve taraftarın sevgilisi olur hoşgeldin Okan Derici .

1 yorum:

  1. Şöyle da düşünmek lazım.Okan daha 93 doğumlu.Antep yada ne bileyim Kayseri transfer etse yarım sezonda 3-4 gol atsa bize bonservis olarak en az 5 milyon çekerlerdi.Şimdi böyle bi adamı biz aldık üstelik geliştirip yıldız etmek bizim elimizde dediğin gibi.Tutacak gibi hissediyorum.Olursa müthiş iş yapar,model bile değiştirebilirz gençlere dönük.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...