29 Haziran 2011

Basında Galatasaray


Galatasaray’ın gündeminden bugün basına yansıyanlar:

GALATASARAY’DA İMZALAR SÜRÜYOR (HÜRRİYET)
G.Saray, daha önce anlaşmaya vardığı biri futbolcu, diğeri basketbolcu olmak üzere iki sporcusuyla sözleşme imzalandığını dünkü açıklamayla duyurdu.
G. Sarı kırmızılılar Eintracht Frankfurt’tan kadrosuna kattığı genç futbolcu Okan Derici ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Cimbom’un Pınar Karşıyaka’dan transfer ettiği genç basketbolcu Furkan Aldemir’le de 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. 19 yaşındaki pivotun çeşitli kademelerde 82 kez milli takım forması giydiği ifade edildi.
 
KOMBİNE SATIŞINDA GERİ SAYIMA GEÇİLDİ (FOTOMAÇ)
G.SARAY taraftarını heyacanladıracak transferler hâlâ yapılmamasına rağmen Türk Telekom Arena'nın yeni sezon kombineleri cuma günü satışa çıkıyor. Fiyatlar şöyle: Batı Tribünü 4. Kat: 1.250-1.750, Batı Tribünü 1. Kat: 2.250-3.150, Doğu Tribünü 4. Kat: 1.250-1.750, Doğu Tribünü 1. Kat: 2.250-4.500, Pegasus Tribünü 4.Kat: 700, Pegasus Tribünü 2. Kat: 1.500, Pegasus Tribünü 1. Kat: 850, Güney Tribünü 4. Kat: 700, Güney Tribünü 2. Kat:1.500, Güney Tribünü 1. Kat: 850 TL.


İMPARATOR SAHAYA İNDİ (FANATİK)
Bülent Tulun'u Florya'da istemeyen Fatih Terim, bu konudaki ısrarlı tavrının karşılığını alınca dün Metin Oktay Tesisleri'ne ayak bastı. Akşamki idmanda espriler havada uçuştu, yüzler güldü...
Önceki gün yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da, Fatih Terim hem sabah, hem de akşam yapılan idmana katılmamıştı. Başarılı çalıştırıcı, dün yapılan sabah  antrenmanda da sahaya inmedi. Bu konuyla ilgili ortaya atılan bir iddia ise, Terim sadece taktik idmanlarda sahaya inecek, kondisyon çalışmalarında takımın başında yardımcıları olacaktı. Ancak tecrübeli teknik adam dün akşam yapılan çalışmada takımının başında idmana çıktı. Futbolcularıyla şakalaşan Terim’in keyifli hali gözlerden kaçmadı.

ARDA’DA MUTLU SON (FOTOSPOR)
Chelsea’ye gitti-gidecek denilen kaptanın Galatasaray’da kalacağı bildirildi. Yönetici Gürcan, “Terim’in olduğu yerde kafa karışıklığı olmaz. Arda burada mutlu” dedi.
G.Saray yöneticisi Celal Gürcan, Arda Turan’ın kafasının karışık olmadığını, kaptanın takımın başında olacağını söyledi. Radyospor’a konuşan Gürcan, “Arda Galatasaray’dadır, bizim futbolcumuzdur. Önümüzdeki dönemde de takımla kampa gidecektir. Ayrıca Arda’nın kafası karışık değil. Tam tersine çok mutlu. Fatih hocanın olduğu yerde futbolcunun kafası karışık değildir. Patron Fatih hocadır” dedi.

İMPARATORUN GÖZÜ UZAKLARDA (SABAH)
Galatasaray'da futbolun tek patronu olan Fatih Terim, transfer stratejisini 1 Temmuz'da başlayacak Copa America üzerine kurdu
Forlan ve Reyes transferlerinden bir sonuç alamayan Galatasaray, transfer harekatında frene basıyor. Seçimin hemen ardından "Tüm transferleri hazırlık kampına yetiştireceğiz" diyen Sportif Koordinatör Bülent Tulun'un yaşadığı başarısızlık üzerine kadrodaki operasyon için tüm yetki teknik direktör Fatih Terim'e verildi.
Önceki gün Başkan Ünal Aysal ile bir araya gelen tecrübeli teknik adamın, 1 Temmuz'da başlayacak olan Copa America süresince oyuncu takibini sürdüreceğini başkana ilettiği ve "Güney Amerika'da turnuvada birçok isim ön plana çıkacak. Avrupa'da büyük kulüpler bu oyuncuları transfer ettiğinde kadrolarında birçok ismi de göndermek zorunda kalacak. Biz bu isimler arasında bir tercih yapabiliriz" dediği öğrenildi.

NEREDE KALMIŞTIK? (MİLLİYET)
Ve Fatih Terim sahaya çıktı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde önceki gün sezonu açan sarı-kırmızılılarda, başarılı teknik adam dün ilk kez eşofmanlarını giydi ve takımını yönetti.
Florya’da ilk gün idari konulardaki yoğunluk ve sağlık testleri yüzünden takımı yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş’a emanet eden Terim, dün akşam yeşil çimlerin üzerine çıktı. Antrenmana çıkan oyuncularına kapıda tek tek elini uzatan ve şans  dileyen deneyimli çalıştırıcı daha sonra ise sahanın ortasında bir konuşma yaptı. Başta kaptan Arda olmak üzere Galatasaraylı futbolcuların tekrar eski neşesine kavuşması gözlerden kaçmadı. Bu arada Terim’in aldığı kilolar da dikkatlerden kaçmadı.

CİM-BOM’UN YENİ KALECİSİ LAURO (STAR)
Galatasaray kaleci transferinde sona yaklaştı. Brezilya’da bulunan Taffarel’in İnternacional’in kalesini koruyan Lauro ile anlaştı.
1.93’lük 30 yaşındaki file bekçisinin bonservisine 700 bin euro ödenecek. Taffarel ve Lauro’nun bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Bu arada kalıp, kalmayacakları belli olmayan 5 oyuncu, Teknik Direktör Fatih Terim’in vereceği kararı bekliyor. Geçtiğimiz sezon Konyaspor’a kiralık olarak verilen Musa Çağıran ve Mehmet Batdal hakkındaki görüşünü 10 günlük Avusturya kampı sonrasına saklayan İmparator’un Mustafa Sarp, Aydın Yılmaz ve Serkan Kurtuluş’u kadroda düşünmediği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...